Ne demek?

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı eksiltmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin heves ettikleri bütün konular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar sorunlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride kuşatılmış kalabilir.

İçeriden autarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının peyda olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu hatmızda;

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Demetevler mahallesinde bulunan davranışletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Yangın müstacel durumu esnasında dirilik ve finans eminğini sağlamlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak ciğerin yangın baplarının muhik şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı kapısıyla korunur.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısının etkinliğini korumak ve bina sakinlerinin eminğini hazırlamak üzere, denetimler sırasında herhangi bir sakamet bulunması halinde derhal tamir yahut değmeslektirme bünyelmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi gidişat anında bapnın olası olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page